MP al Spaniei i-a dezvăluit lui Hamilton toate secretele lui Verstappen

Lewis Hamilton a obținut duminică o victorie senzațională asupra lui Max Verstappen. Campionul mondial de șapte ori în Formula 1 spune însă că punctul culminant al MP din Spania a fost că a „învățat multe” despre rivalul său de la Red Bull, cu care s-a luptat pe tot parcursul cursei.

Hamilton a avut o strategie surpriză în două opriri pentru a prelua conducerea în fața lui Verstappen pe Circuitul de la Barcelona-Catalunya, după ce olandezul a ieșit din linie și a intrat în virajul 1 de la început. Iar britanicul a petrecut aproape jumătate din cursă stând la o secundă în spatele difuzorului spate al monopostului Red Bull. Și, rămânând atât de aproape de Verstappen într-o luptă captivantă, Hamilton a spus că a aflat cîteva informații utile despre rivalul său.

„A fost de fapt o zi foarte bună”, a spus el după ce a obținut victoria. „Am învățat azi multe despre Max și poate mai mult decât probabil în toate celelalte curse la un loc”, a declarat britanicul. „Evident că l-am urmărit relativ îndeaproape și am învățat multe despre mașina lui și mai multe despre modul în care o folosește. Deci a fost o cursă bună în acest sens”, a mai spus campionul de șapte ori.

Un comentariu

 1. Post By daniel

  Mai mult decat spune Lewis, Max va fi afectat de aceasta cursa pe care putea sa o castige dar …. echipa Mercedes AMG plus Lewis e prea mult pentru Max si RBR.
  Tactic au jucat perfect.

  Apropo: depasirea lui Max asupra lui Lewis nu merita nici macar anchetata?
  Adica trec pe linga tine, dau un pic si in tine dar totul e ok.
  Nu se incadreaza la conducere periculoasa?

Comments are closed.