Nicholas Latifi va pilota pentru Williams în 2020

Nicholas Latifi va pilota pentru Williams în sezonul viitor, înlocuindu-l pe Robert Kubica. Canadianul a fost pilotul de rezervă al celor de la Williams în 2019, încercând mereu să devină favorit, după ce Kubica anunțase, în urmă cu câtreva săptămâni, că va părăsi echipa.

În prezent, Latifi se află pe locul doi în Formula 2, înaintea finalului de sezon din acest weekend, de la Abu Dhabi, unde va căuta să lupte împotriva concurenței pentru a-și confirma poziția.

În vârstă de 24 de ani, Latifi a condus de multe ori pentru echipă în acest an și va fi partenerul lui George Russell în 2020. Anunțul a fost făcut chiar de șefa echipei, Claire Williams: „Sunt încântată să anunț că Nicholas va fi partenerul lui George în 2020. Noi toți, la Williams, am fost imens impresionați de ceea ce a obținut anul acesta în FIA Formula 2, de angajamentul său față de echipă și de munca pe care a depus-o în culise”.

Postul de la Williams era ultimul disponibil pentru Nico Hulkenberg, al cărui contract cu Renault nu a fost prelungit. Germanul nu va pilota în Formula 1, în 2020.