Nico Rosberg: Max Verstappen este un pilot mai bun decât Hamilton

Campionul Mondial de Formula 1 din 2016, Nico Rosberg, consideră că Max Verstappen este un pilot mai bun decât Lewis Hamilton. Dacă cei doi ar alerga acum în monoposturi de același calibru, olandezul ar ajunge mereu pe primul loc, susține Rosberg.

Verstappen a excelat în condițiile deloc favorabile de la Marele Premiu al Germaniei, iar faptul că un pilot de F1 este capabil să facă față unei curse dominate de ploaie este un semn că acesta are abilități deosebite.

„Verstappen a avut un ritm de curse minunat, a făcut totul bine și a meritat această victorie”, a comentat Rosberg în analiza de pe canalul său YouTube. Este deja a doua sa victorie a sezonului și este la doar 22 de puncte de Bottas de la echipa Mercedes.

„Este cu mult înaintea celor de la Ferrari, care, în general, au o mașină mai bună decât cea a lui Verstappen. În acest an este incredibil, se descurcă foarte bine în acest sezon și în prezent se află la doar 61 de puncte în urma lui Lewis. E o performanță destul de impresionantă la jumătatea sezonului”, a adăugat Rosberg, care este atât de impresionat de pilotul olandez încât îl consideră chiar mai bun decât actualul campion mondial de cinci ori.

„Dacă ar conduce acceași mașină, cred că Verstappen ar fi în fața lui Hamilton în campionat. Verstappen este pur și simplu cel mai bun pilot al momentului din Formula 1”, spune Rosberg.

3 comentarii

  1. Posibil!

  2. Post By daniel

    Penibil!
    Un pilot talentat, de multe ori nesabuit, tot timpul protejat,umflat cu pompa, scos in fata ca sa incaseze Liberty cat mai multi bani.

    1. Post By victor L

      @ daniel,
      despre Rosberg cam ai dreptate.
      Dar referitor la „sa incaseze Liberty cat mai multi bani.”, dai cu bita in balta: tu chiar nu ai auzit ca in Formula 1 e nevoie de foarte muuulti bani? Iti repugna capitalismul?
      Ai auzit cumva ca Liberty a furat, escrocat, fraudat banii?

Comments are closed.