„Nimeni care vrea să câştige nu ar trebuii sa părăsească echipa McLaren”

Martin Whitmarsh seful echipei McLaren a declarat: „oricine care paraseste echipa McLaren, cred ca face o greseala; pentru ca am credinta si cred in aceasta echipa. Indiferent ca va uitati la noi in ultimele 4 curse, ultimii 4 ani sau ultimii 40 de ani, suntem o echipa fanatastica. As spune ca orice pilot care vrea sa castige in acest sport sa vina si sa se alature echipei McLaren si sa isi doreasca sa ajunga la McLaren.”

„Nu as sfatuii pe nimeni sa paraseasca McLaren daca vrea sa castige, dar respect decizia lui Lewis si cu adevarat ii doresc bine. Stiu ca am facut o oferta financiara foarte mare, mai mare cred eu decat orice oferta pe care o are vreun pilot de Formula 1 in prezent, altcineva in afara de el. Am muncit ca el sa ramana la echipa, dar realist vorbind am stiut tot timpul ca exista o sansa ca acest lucru sa nu se intample. El m-a abordat acum doua zile si cred ca am fost prima persoana caruia i-a spus. Am avut o conversatie luna, o conversatie calda. Ieri din nou am avut o discutie lunga. In cele din urma a trebuit sa luam o decizie si sa mergem mai departe. Deci a trebuit sa ne uitam la alte optiuni” a mai declarat britanicul.

 

 

Un comentariu

  1. Oooo da !
    Numai ca Lewis e clar ca nu pleaca de la McLaren pentru ca nu mai vrea sa castige de anul viitor curse in F1. Ciudat e ca acum cativa ani aveau doi piloti campioni mondiali: Alonso si Hamilton. Dupa un an cei doi s-au certat si unul a plecat. Motivul principal a fost favorizaea lui Lewis. Acelasi Lewis pleaca acum de la ei.
    La fel de interesante sint insa acum declaratiile celor doi fosti colegi la adresa celuilalt. Pacat ca cei de la McLaren nu au stiut cum sa-i impace pe cei doi.

Comments are closed.