„Nu mai sunt aşa tânăr şi vreau să câştig, de aceea trăiesc”

„Nu am stat jos sa vorbim deocamdata dar sunt sigur ca in pauza de vara vom pune lucrurile la cale” a declarat Lewis Hamilton pentru R-Sport in timpul unei vizite la Moscova. „Atunci va fi vremea cand vom fi mai relaxati si vom putea lua cea mai buna decizie pentru viitor”.

El a fost intrebat daca greselile echipei si lipsa de performanta din ultimele curse vor afecta decizia pe care el o va lua. Lewis a raspuns: „ca sa fiu sincer, trebuie sa iti bazezi decizia pe multa mai mult decat pe aceasta perioada scurte de timp. Jumatate de an nu pot decide 6 ani de parteneriat sau mai bine zis 13 ani. Am fost cu ei de la 13 ani, deci sunt 14 ani de colaborare, este vorba de mai mult decat de mici detalii, e mult mai mult, trebuie sa avem o privire de ansamblu.”

El a sugerat ca pentru a continua cu echipa McLaren este nevoie ca acestia sa aiba o masina castigatoare si spune ca: „sunt multe lucruri de luat in calcul. Acesti oameni m-au sprijinit, acesti oameni m-au adus in Formula 1. Dar, stiti, eu vreau sa castig, Nu mai sunt asa de tanar si vreau sa ma asigur ca orice decid, e decizia corecta ca sa imi pot maximiza cariera. Trebuie sa ma asigur ca castig. Pentru aceasta traiesc, pentru aceasta ma antrenez in fiecare zi.”