„Nu văd de ce ar merge Kimi la Ferrari”

Aceasta este opinia sefului echipei de Formula 1 Lotus, Eric Boullier la zvonurile care s-au adunat in privinta plecarii pilotului finlandez la echipa cu care a castigat titlul mondial in 2007.

Kimi a fost intrebat la conferinta de presa despre relatia sa cu Ferrari si acesta a spus:”lucrurile probabil ca ar fi putut sa se sfarseasca intr-un mod mai placut dar viata merge inainte si niciodata nu sti ce se va intampla in viitor”.

Eric Boullier declara: „avem un contract pe doi ani cu Kimi, dar asa cum sta treaba in toate intelegerile exista intotdeauna optiuni. Cred ca Kimi este foarte fericit aici si nu cred ca experienta sau cu Ferrari a fost una foarte reusita. Si fiind cu Grosjean in echipa cu siguranta este mai usor decat sa fi cu Alono. Nu pot vedea de ce Kimi ar vrea sa fie al doilea pilot la Ferrari cand el are sansa sa fie numarul 1 aici la noi.”

Comentariu F1 Manager: ultima parte a declaratiei referitor la faptul ca i-ar fi mai greu cu Alonso si tinand cont de faptul ca acesta l-a inlocuit la Ferrari ar putea sa aiba asupra lui Kimi un efect invers decat cel dorit de Boullier. Ne dam seama ca de fapt lumea Formulei 1 duce lipsa de piloti foarte maturi si experimentati daca insusi Ferrari s-au orientat spre Webber si Raikkonen si nu spre vreun tanar „promitator” data fiind cunoscuta strategia lor de a nu avea doi piloti egali in echipa.

 

 

Un comentariu

  1. kimi campion 2012!!!!!!!!!!!ce ziceti??????????

Comments are closed.