„Nu vom fi singurii”

„Veti vedea, noi nu vom fi singura echipa care nu va fi prezenta in Jerez. Stiu acest lucru deja” a spus Eric Boullier directorul echipei de Formula 1 Lotus.

Acum cateva zile, directorul tehnic al echipei Nick Chester a declarat ca echipa va lipsi de la primul test ce va avea loc la Jerez intre 28 si 31 Ianuarie.

Eric Boullier nu a fost de acord cu speculatiile care afirma ca acestia nu participa la teste din pricina lipsei banilor. El a zis ca pur si simplu masina nu va fi gata in acel moment. „Vom fi gata la scurt timp dupa aceasta si in anumite feluri acest lucru nu e rau fiindca vom avea timp sa vedem ce fac ceilalti si nimeni nu va putea sa vada ceea ce noi facem.”

Totusi a admis ca exista o ingrijorare legata de absenta lor in aceste 4 zile de teste: „va trebuii sa ne concentram sa facem lucrurile putin diferit ca sa ne asiguram ca nu pierdem prea mult in raport cu ceilalti”.

Legat de situatia financiara a echipei acesta a marturisit ca: „totul este bine la Lotus. Echipa va fi pe grila de start anul viitor si pentru un timp indelungat de acum incolo”.