O cursă spectaculoasă!

Mai jos cele mai importante momente ale cursei de karting organizata de Felipe Massa in Brazilia.

Vitantonio Liuzzi a castigat cursa fiind urmat de Sebastian Buemi, pilotul de rezerva al echipei Red Bull si de Felipe Massa.

Sincer, cursa de mai jos pare mult mai interesanta decat multe dintre cursele de Formula 1 de anul trecut.

5 comentarii

 1. Ceea ce au facut cu cartul, sa scoti adversarul in afara pistei sau sa-ti faci loc, cu un monopost de F1 este exclus. Iti cade de pe el „pomul de craciun” de pe aripi :)

 2. Ca sa vezi si sa nu crezi cum se poate transforma Iceman: Raikkonen begins simulator work with Ferrari „“I began by getting used to all the new systems and procedures that we will use this year. From this point of view, the simulator is really very useful. It’s true there’s lots to do, but the workload is not much different to what it was in the past. ” sursa: http://www.formula1.com/news/headlines/2014/1/15379.html

  1. Post By Ferrari

   Nu s-a transformat nimeni. Pur si simplu a fost de acord sa se dea in numele lui aceasta declaratie de presa. Atat.

   1. Eu cred ca este trecut in contract obligativitatea lui Kimi de a „servi” simulatorul. La cat de nonconformist este nu il vad sa dea declaratii doar pentru ca asa i se cere.

    1. Post By Ferrari

     Omul care anul trecut spunea ca inveti ‘rahat’, adica nimic din simulator acum brusc l-a gasit foarte folositor pentru anumite chestiuni?! Hm.

Comments are closed.