Pe lângă Lotus şi McLaren vor veni cu dublul DRS la Spa

McLaren se pregatesc si ei pentru a testa sistemul dublul DRS brevetat de Mercedes in Formula 1, la cursa din Spa. Spunem si ei fiindca printre multele si masivele inovatii aduse de Lotus la Spa va fi si acest asa numit „dispozitiv” legat de aripa mobila spate (DRS) asa cum a fost el numit de memebrii echipei tehnice.

Sam Michael directorul pe partea de sport al echipei McLaren a spus: „nu este ca si cel al echipei Lotus, dar si noi studiem un asemenea sistem”.

Corespondentul brazilian Livio Oricchio a spus si el ca desi este mai multa liniste in privinta sistemului adus de McLaren fata de „zgomotul” facut de dispozitivul adus de Lotus, acestia au planuri similare sa il foloseasca la Spa si spera intr-un beneficiu major cel putin pentru calificari.

Si Lewis Hamilton a marturisit dupa victoria din Ungaria ca :”este dificil sa spui cu acuratete cine va castiga urmatorul mare premiu dar admit ca urmatoarele saptamani ar trebuii sa ne dea o ideea mult mai clara despre soarta titlului mondial”.