Pentru a pilota la Renault, Ricciardo și-a schimbat stilul

Daniel Ricciardo a recunoscut că a reușit, în sfârșit, să obțină cele mai bune rezultate la Renault cu monopostul RS19, după ce, inițial, părea că se chinuiește să se adapteze la noua sa mașină.

Schimbarea echipelor în afara sezonului l-a obligat pe Ricciardo să adopte o nouă abordare pentru conducerea noii sale mașini, proces care, recunoaște acum, i-a luat ceva timp. ”După testele din iarnă credeam că am reușit să accelerez bine și așa vor merge lucrurile. Nu a fost așa. Acum însă pot spune că am acea ocazie pe care nu am avut-o în primele săptămâni”, a declarat pilotul australian.

Pentru a profita la maximum de mașină, Ricciardo a trebuit să-și schimbe tehnica în mșină, un proces care a durat ceva timp, dar l-a ajutat să ajungă în top.

Referindu-se la Marele Premiu al Canadei, din acest weekend, a șaptea rundă a sezonului 2019, Ricciardo consideră că acesta se potivește perfect cu mașina sa. „Cred că acum mă simt mult mai confortabil și că încep să conduc un pic diferit față de anul trecut în anumite zone”, a adăugat el

Australianul crede că acesta va fi cel mai bun test al mașinii sale, care și-a acttualizat motorul după Marele Premiu al Spaniei de luna trecută.