Hill: Perez l-a presat pe Hamilton la Baku să greșească?

Fostul campion de Formula 1 Damon Hill crede că apărarea agresivă a lui Sergio Perez de la reluarea cursei Marelui Premiu al Azerbaidjanului l-a obligat pe Lewis Hamilton să greșească.

Odată cu prăbușirea lui Max Verstappen, care a scos steagul roșu, șoferii au trebuit să reîncepă cursa cu doar două ture.

Perez și Hamilton s-au aliniat pe primul și, respectiv, al doilea loc pe grilă, pilotul britanic având cea mai bună plecare. Iar Perez a fost nevoit să meargă peste pistă pentru a-și proteja poziția. Hill consideră că această strategie din cursă i-a adus victoria pilotului Red Bull. ”Perez că a făcut o treabă fantastică”, a spus Hill pe podcastul F1 Nation. „La repornire, el l-a făcut pe Lewis să sară și am fost surprins de cât de agresiv a fost. Cred că Lewis a fost cu adevărat surprins, de cât de agresiv avea să apere Perez”, a declarat Hill.

3 comentarii

 1. Post By victor L

  Toate scenariile posibile pentru ridiculizarea lui Hamilton. Dar nimica-nimicuta despre ghinionul englezului de a atinge un buton de pe volan, si nu a mai putut efectua virajul la stinga, ci a tait-o drept in refugiu. Daca acolo nu era loc de refugiu, Hamilton ar fi proptit masina in parapet.
  Nu inteleg la ce folosesc rautatile astea!

 2. Post By Ioan

  Este comentariul unui om și pilot foarte decent și care este și britanic. Nu văd unde este răutatea.

 3. Post By Andrei

  Exact

Comments are closed.