Pierre Gasly a câştigat cursa de la Monza

Dupa o cursa pertrubata de accidentul facut de Charles Leclerc ce a determinat intrarea masinii de siguranta mai intati si apoi aparitia steagului rosu, Pierre Gasly a obtinut prima victorie din cariera in Formula 1.

Lewis Hamilton si Antonio Giovinazzi au intrat la boxe pentru schimbul de pneuri imediat dupa incidentul provocat de Magnussen care a oprit masina chiar la intrarea de pe linia boxelor, cei doi neobservand ca era steag rosu si boxele erau inchise. Astfel au primit 10 secunde de oprire la boxe lucru care i-a facut sa ajunga pe ultimele pozitii. Hamilton a recuperat distanta si a reusit cateva depasiri ajungand pe pozitia a VII-a, nepierzand puncte importante in lupta cu Bottas care s-a clasat doar al V-lea.

Pe podium a venit alturi de Gasly, Carlos Sainz pe locul II si Lance Stroll pe locul III. Locul IV a fost ocupat de Lando Norris iar locurile VI si VIII de pilotii Renaul, Ricciardo si Ocon. Ultimele puncte au fost obtinute de Danil Kvyat si Sergio Perez.

Un comentariu

  1. Post By victor L

    Asta da, se mai invioreaza lumea, era prea monoton: stai in genunchi, te ridici si cistigi.
    Dar serios: Hamilton ca si Djokjovic, tot ieri, au ajuns la un nivel unde nu scapi sa nu dai cu capul de pragul de sus al usii.

Comments are closed.