Pierre Gasly și Yuki Tsunoda rămân la AlphaTauri în 2022

Piloții contractați de Red Bull, Pierre Gasly și Yuki Tsunoda, vor continua să facă echipă la AlphaTauri în 2022, a anunțat echipa din Faenza înaintea Marelui Premiu al Italiei.

Gasly a fost alegerea perfectă pentru AlphaTauri în acest sezon, marcând majoritatea punctelor echipei, pentru a-i menține poziția râvnitului loc al cincilea în Campionatul constructorilor. La rândul său, Tsunoda și-a demonstrat viteza ca debutant in F1. Iar cei doi piloți au o relație excelentă.„Dezvoltarea lui Pierre din ultimii ani a fost impresionantă și în timpul petrecut alături de noi a reușit să ajungă pe toate cele trei trepte ale podiumului”, a spus șeful AlphaTauri, Franz Tost. „ Cred că vor mai veni multe victorii și suntem încântați să-l avem alături de noi pentru un alt sezon”, a spus Tost.

”Anul acesta am văzut că relația pozitivă dintre cei doi, creată dintr-o competitivitate și o prietenie în afara pistei, s-a dovedit eficientă pentru echipă.”

Tsunoda a devenit primul pilot japonez care a obținut puncte în cursa de debut in F1. Red Bull își păstrează încrederea în pilotul susținut de Honda și, astfel, acum il recompensează cu o a doua campanie.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.