Pilotii Force India ii iau apararea lui Karthikeyan

Karthikeyan in masina sa HRT a agatat roata stanga spate a lui Vettel in Malaezia dupa care a fost numit de cel din urma idiot.

„Am auzit despre ce ar fi fost intre ei doi si de asemenea am vazut la Tv. Din ceea ce am vazut nu a fost vina lui Narain, deci nu inteleg de ce el (Vettel) a spus tot ceea ce a spus.” a declarat pilotul Nico Hulkenberg. Apoi a continuat „cred ca Vettel a fost dus de emotii in momentul declaratiei. Nu a castigat nici un punct, a fost frustrant pentru el si pentru echipa. In cele din urma si el este doar un om si uneori te lasi dus de val”.

Paul di Resta care a fost impreuna cu colegul sau la un eveniment promotional este de acord cu colegul sau.

„Desi nu am vazut incindentul, sunt sigur ca multe din cele ce s-au spus au fost sub presiunea momentului. Poate ca el (Vettel) a folosit cuvintele nepotrivite. Emotiile sunt puternice in Formula Unu si uneori ajungi sa spui ceea ce de fapt nu doresti cu adevarat. Spunand acestea Narain are tot dreptul sa faca la fel de multe pe circuit in comparatie cu Vettel. Amandoi sunt piloti de Formula 1 si amandoi isi reprezinta echipa.”