Pilotii Mercedes mai ingrijorati de degradarea pneurilor decat echipa tehnica

Nico Rosberg a spus „a fost o zi buna si este placut sa fiu cel mai rapid in conditii de calificari desi stiam ca aici stam bine; dar noi trebuie sa analizam mai multe lucruri. In general, conditiile din Bahrain sunt cele mai rele de pana acuma in ceea ce priveste supraincalzirea pneurilor. Am invatat multe din aceste teste si stam mai bine decat ne-am fi asteptat, dar trebuie sa vedem unde suntem comparativi cu ceilalti. Tebuie sa facem schimbari pentru ca este foarte neobisnuit, conditiile sunt foarte dure.”

„Pneurile sunt marea chestiune in discutie pentru ca ele se uzeaza de parca nici nu ar fost noi vreodata dar este aceasi problema pentru toata lumea. Circuitul se va imbunatatii putin, dar vom vedea de cate cauciucuri vom avea nevoie in cursa” a declarat Michael Schumacher. Dupa care a adaugat „trebuie sa stam in fereastra de functionare a pneurilor, aceasta va fi prinicpala problema, sa vedem ce vom putea face dar inceputul acestui premiu cu siguranta nu a fost rau pentru noi” spunand si ca cel mai rapid tur al sau a fost afectat de trafic.

Norber Haug se arata mult mai increzator „am avut o zi destul de buna si am invatat multe despre cum sa folosim pneurile in cel mai bun mod cu putina si sa le facem sa dureze un numar de tururi suficient pentru cursa. A fost o aderenta mai buna in cea de-a doua sesiune ceea ce ne-a ajutat. Cred ca echipa noastra intelege de ce lucruri sunt nevoie pentru cursa de Duminica. Spunand acestea, este prea devreme a sti unde stam comparativ cu rivalii nostri.

„Nu am avut nici o problema si una peste alta o fost o zi rezonabila. Ne-am facut temele si stim care sunt prioritatile noastre, deci asta ar trebuii sa ne faca sa fim in stare sa obtinem ceea ce vrem de la ziua de maine” a declarat si Ross Brawn destul de increzator in sansele echipei de a obtine maine din nou prima pozitie.