Piloţii Red Bull nemulţumiţi de strategia aleasă

„Locul 4 nu este rezultatul pe care probabil l-am fi putut avea astazi” a spus Sebastian Vettel dupa cursa din Ungaria. El a mai spus: „viteza a fost un pic mai buna, dar am fost blocat in spatele lui Jenson, care era destul de lent. Aici am pierdut mult timp, dar nu poti opri din nou si sa vii intr-o zona libera de trafic asa pur si simplu.”

„Pneurile mele nu erau asa de rele la sfarsit, dar ne-am gandit sa incercam ceva diferit. Ar fi putut sa fie cazul ca pneurile celor din fata sa se prabuseasca dar acest lucru nu s-a intamplat” a incheiat Vettel.

Webber a urcat de pa locul 11 pana pe locul 5 dar a optat pentru o a treia oprire fiindca i-a fost frica ca pneurile sa nu se degradeze foarte mult.

„Locul 5 era de obtinut. M-am gandit sa raman pe pista, timpul mer arata destul de bine, dar e greu de stiut, am avut numeroase incidente in acest an cand oameni s-au prabusit de la varful cursei in spate. Strategia noastra insa nu a dat roade. Am pierdut 3 pozitii incercand ceva diferit. Depasirile sunt foarte dificile aici deci e nevoie ca cei din fata sa aiba pneurile mancate si in ultimul sector sa poti sa vii sa te lipesti de ei. Am fost mai rapid dar nu am putut sa imi fac treaba” a declarat australianul.