Prognoza meteo şi programul pentru Marele Premiu din Brazilia – actualizat

Actualizare: in acest moment sansele de ploaie Sambata in calificari sunt minime; se mentin insa sanse mari ca Duminica cursa sa se desfasoare pe un circuit umed.

Vineri va incepe ultimul Mare Premiu de Formula 1 din 2012, Marele Premiu ce se va desfasura in Sao Paolo, Brazilia, America de Sud. Circuitul va fi unul uscat pentru ziua de Vineri.

Insa incepand de Sambata vremea se arata capricioasa in acest moment, dar inca nu se cunosc intervalele in care va ploua. Este de precizat faptul ca in ultimii 10 ani, doar 3 curse au fost afectate de ploaie si ca masina de siguranta a iesit de 7 ori in acesti ultimii 10 ani.

Pe langa sanele ridicate de ploaie din ziua de Sambata si Duminica este de notat si temperatura care se arata la un maxim de 33 grade Vineri, 29 Sambata, coborand pana la 20 Duminica.

Programult desfasurarii premiului este cel de mai jos:

Prima sesiune de antrenamente: Vineri de la ora 14.00 – 15.30.

A doua sesiune de antrenamente: Vineri de la ora 18.00 – 19.30.

A treia sesiune de antrenamente: Sambata de la ora 15.00 – 16.00.

Calificarile: Sambata de la ora 18.00 – 19.00.

Cursa: Duminica incepand de la ora 18.00.

Intregul program este valabil pentru ora Romaniei.

2 comentarii

  1. Post By Andrei Barna

    Sper din suflet sa castige alonso dar cred ca se poate doar cu noroc sunt un mare fan al lui alonso il urasc pe vettel si vreau sa spun ca cei de la digi sport sunt nemernici se vede ca tin cu vettel

  2. Post By Andrei Barna

    Sper din suflet sa castige alonso dar cred ca se poate doar cu noroc sunt un mare fan al lui alonso il urasc pe vettel si vreau sa spun ca cei de la digi sport sunt nemernici se vede ca tin cu vettel cei de la digi sport

Comments are closed.