Programul testelor de la Barcelona

Odată finalizate majoritatea lansărilor, atenția se îndreaptă acum spre testele pre-sezon, care în acest an vor dura în total doar șase zile. Deși primele trei zile sunt dedicate în principal curselor FP1 și FP2, înainte ca echipele să înceapă să-și facă reglajul fin al motoarelor pentru cursa de la Melbourne, următoarele trei zile vor fi esențiale, deoarece accentul se va pune pe fiabilitate și performanță.

Mai multe echipe și-au anunțat deja participarea, Mercedes și Renault rămânând singurele echipe care nu au confirmat încă.
În ciuda faptului că au făcut primele probe în ultimele zile, Haas, Alfa Romeo și Renault vor putea fi văzute în sfârșit etalându-și candidații la glorie din 2020. Deși Mercedes nu și-a anunțat încă participarea, echipa germană va continua, probabil, tradiția de a-i alterna pe Lewis Hamilton și Valtteri Bottas: unul în acțiune dimineața, iar colegul de echipă după-amiaza.
.

Ulterior, Mercedes și-a dezvăluit programul pentru ziua de deschidere a testului, cu Valtteri Bottas dimineața și Lewis Hamilton după-amiaza.