„Prostii”. Cum comentează Wolff ultimele zvonuri din F1

Toto Wolff a respins informațiile „aiuristice” potrivit cărora ar putea să-l înlocuiască pe Valtteri Bottas cu George Russell, înainte de sfârșitul sezonului 2021.

Întrebat despre  afirmația că Lewis Hamilton este „aproape întotdeauna” în fața lui Bottas, șeful echipei Mercedes a răspuns: „Prostii! Bottas este foarte bun – poate depăși pe oricine din domeniu. De fiecare dată, el este capabil să conducă mai repede decât Lewis, la fel ca ultima dată la calificările de la Portimao”, a spus Wolff.

„Lewis merită să fie campion mondial prin faptul că e mult mai consecvent”, a adăugat el.

Există însă și zvonuri care spun că Wolff ar vrea să exercite presiuni asupra lui Hamilton, campion mondial de șapte ori, pentru a da startul negocierilor contractuale privind 2022. Wolff neagă si aceste zvonuri. „În acest moment, ne concentrăm asupra campionatului. Nu trebuie să ne luăm ochii de pe minge”.

Wolff a fost rugat să comenteze și tensiunea evidentă dintre Mercedes și rivalul la titlul în 2021, Red Bull. „Este foarte simplu – Red Bull recrutează angajați cu promisiunea unui viitor extraordinar. Ceea ce eu spun mereu e că viitorul nu este clar. Dar este normal să lupți în afara pistei”, a declarat Wolff.