Ralf Schumacher: Williams este condusă prin „frică și teroare”

Ralf Schumacher, care a câștigat toate cele șase victorii de F1 în echipa britanică, crede că problema celor de la Williams ar putea fi managementul. Și asta pentru că, declară Ralf Schumacher pentru motorsport-total.com, echipa britanică este condusă acum prin „frică și teroare”.

În vârstă de 43 de ani, fostul pilot german spune că aceeași atmosferă era și în timp ce echipa era condusă de Sir Frank Williams, în anii ’70. „Williams are un stil foarte special de leadership. Câtă vreme Patrick Head era acolo, exista mai mult echilibru”, a declarat Schumacher. „Este un stil de conducere ca în anii ’70 și ’80, un pic de domnie a fricii și terorii. E păcat, pentru că cred că oamenii trebuie să fie motivați”.

După ce Head s-a retras, echipa a început să fie condusă de fiica lui Sir Frank, Claire. ” Cu actuala structură, Williams nu poate obține ce e mai bun de la angajații săi, pentru că nu există coeziune în rândul echipei”, a mai spus Schumacher. ”Inginerii lucrează mai mult unul împotriva celuilalt decât unul cu celălalt”, a adăugat pilotul german,

Din păcate, spune Schumacher, Claire și-a păstrat obiceiurile tatălui său și ar trebui să se întrebe dacă acesta este locul potrivit pentru ea. ”Poate că managementul echipei Williams trebuie restructurat”, a adăugat el.