Red Bull va folosi un nou model de alternator în Brazilia

Remi Taffin seful Renault pentru operatiuni a fost intrebat ce vor face in Brazilia legat de problema alternatorului care a aparut din nou in cursa de la Austin si a dus la abandonul lui Mark Webber. El a raspuns: „este foarte simplu, vom folosi un nou alternator. A trecut toate testele.”

Intrebat de ce nu au folosit noul alternator in Austin daca acesta a trecut toate testele el a admis ca: „a fost o decizie comuna. Am pus totul pe masa si am decis impreuna ca sa facem ceea ce am facut. Noi aveam totul pregatit ca sa folosim atat noul cat si vechiul model. Dar sentimentul general a fost ca e mai bine sa folosim ceea ce am folosit ani la randul chiar daca am avut o solutie noua care a trecut toate testele. Poate ca e putin mai greu de inteles, dar puneti-va pe voi in momentul cand trebuie sa luati o decizie. Cateodata mergi in magazin si intre doua lucruri diferite mintea iti spune ca trebuie ales unul dar inima iti spune sa alegi altul.”

„Aceasta este prima Duminica in care acesta a mers pe celelalte masini Renaul si a fost un succes. Asadar Red Bull nu trebuie sa isi faca nici o grija legata de fiabilitatea acestuia in Brazilia” a incheiat acesta.

 

Un comentariu

  1. Alternatorul s-a mai dus intr-un singur caz doar la Grosjean in cursa din Valencia. Cred ca nu cu alternatorul este problema ci cu modul lui de utilizare de catre monoposturile RBR.

Comments are closed.