Red Bull vine în Turcia cu o livrea de sărbătoare pentru Honda

Haina de sărbătoare a adus rareori noroc echipelor, cel puțin nu celor de la Mercedes, dacă ne amintim grafica pe care Hamilton și Bottas au folosit-o în 2019, la Hockenheim.

Red Bull a dezvăluit că va avea o livrea specială, în alb-roșu, la Marele Premiu al Turciei din acest week-end dedicat producătorului de motoare Honda.

Echipa care luptă pentru campionat se va schimba într-o mașină de culoare albă la Istanbul Park, cu o schimbare care, inițial, ar fi trebuit să aducă un omagiu furnizorului său de motoare la Marele Premiu al Japoniei.

Evenimentul de la Suzuka era programat pentru acest week-end, dat a fost anulat din cauza pandemiei Covid-19, Turcia luându-i locul.

Prin urmare, livreaua de sărbătoare va defila la MP din Turcia.

Directorul Red Bull, Christian Horner, a declarat: „Cu toții așteptam cu nerăbdare să le oferim fanilor japonezi ai Honda șansa de a celebra relația noastră extrem de reușită în Formula 1, pe terenul de acasă, de la Suzuka. Odată ce cursa a căzut victimă pandemiei, nu am putut lăsa să treacă weekend-ul fără să aducem un tribut Honda și fanilor săi, aducând un pic din moștenirea sa la Istanbul”.

Honda se retrage din F1 la sfârșitul sezonului, unitatea de putere din acest sezon oferind o platformă pentru Red Bull, care luptă cu Mercedes pentru titlu.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.