Revolta fanilor după MP al Belgiei: „Nu voi mai cumpăra bilete”

În timp ce MP al Belgiei s-a încheiat cu dezamăgire imensă și pentru piloți și pentru echipe, fanii din tribune au fost, probabil, cei mai jefuiți. Se pare că nu vor mai primi nicio compensație financiară pentru biletele pe care le achiziționaseră.
MP al Belgiei s-a încheiat după doar două tururi, parcurse în spatele safety-car-ului, din cauza condițiilor meteo nefavorabile, iar Max Verstappen a fost declarat învingător.

Cursa zugrăvește o imagine a dezamăgirii uriașe de pe circuitul de la Spa-Francorchamps.

După ce au așteptat ore întregi în ploaie, mai întâi pentru start și apoi pentru eventuala decizie de a încheia întreaga cursă după două ture, fanii au plecat acasă dezamăgiți.

Întrucât cursa a avut loc oficial, organizatorii Spa nu sunt obligați să despăgubească suporterii, lucru care a provocat indignare inclusiv printre unii piloți. ”Mă simt complet jefuit după toată această experiență”, spune un suporter. Un alt fan afirmă: „SĂ auzi ceremonia de pe podium și muzica de sărbătoare, e ca o palmă peste față”.

„Am cheltuit banii pe o lună de chirie ca să fiu aici”, spune un fan olandez. „Nu cred că voi mai cumpăra vreodată bilete”.