Ricciardo: Vom avea mult de lucru

După abandonul de la Marele Premiu al Statelor Unite, de duminică, șeful actual al lui Daniel Ricciardo, Christian Horner, nu a ratat ocazia de face o nouă remarcă sarcastică la adresa pilotului australian.

„Sunt sigur că va avea o discuție cu viitorii săi angajatori despre asta”, a spus Horner, care a dezvăluit că, după ce a abandonat cursa de la Austin, înfuriat, Ricciardo a spart cu pumnul peretele din sala Red Bull .

Deși cauza exactă a abandonului lui Ricciardo nu este clară, australianul rămâne ferm în decizia sa de a schimba echipele. „Când am semnat, am știut că vom avea mult de muncă” a spus australianul. „Știu că ei depun eforturi mari pentru a face lucrurile mai bine, pentru a extinde mai multe departamente și a încerca să facă sezoenel 2019 și 2020 mai puternice”.

„Masina din 2019 va fi una nouă și va fi un început nou, așa că nu vreau să-mi risipesc cu asta prea multă energie. Tot ce pot face este ca, odată ce se va fi încheiat acest an, să încerc să ajut cât de mult pot și să văd cum merg lucrurile de acolo”.