Ricciardo: Renault va avea o nouă filozofie de dezvoltare în 2019

Echipa Renault de Formula 1 va avea o filozofie „destul de diferită” de dezvoltare a mașinii în anul 2019, care, speră că o va ajuta să se mențină în frunte, a declarat Daniel Ricciardo.

Chiar dacă Renault și-a îndeplinit obiectivul de a termina anul trecut undeva la mijlocul clasamentului, au apărut întrebări privind modul în care s-a dezvoltat în comparație cu cei mai apropiați rivali, cei de la Haas și Racing Point.

Nico Hulkenberg a admis spre sfârșitul sezonului că Renault a „pierdut”, deși începuse sezonul destul de convingător cu cel de-al patrulea cel mai bun automobil. ”Sunt convins că nu am făcut progrese”, a spus el, adăugând că planul de dezvoltare al Renault nu se potrivește cu pașii majori care i-au propulsat pe rivalii săi direcți.

Daniel Ricciardo, care a venit de la Red Bull pentru a i se alătura lui Hulkenberg în sezonul 2019, este însă optimist pentru acest sezon „Cred că filozofia din acest an va fi destul de diferită în ceea ce privește upgrade-urile pe care le obținem”, a afirmat el. „Voi fi și eu parte din asta și sperăm că vom rămâne în frunte”, a adăugat Ricciardo.