Rosberg: putem câștiga titlul în acest an!

Intrebat daca este corecta declaratia in care spune ca Mercedes este cea mai rapida masina, Nico Rosberg a raspuns:

„Nu, nu. Nu este cea mai rapida masina. Este o masina buna si in unele curse este cea mai rapida si oricum suntem intr-o situatie buna. Trebuie sa facem un mic pas inainte si atunci da, vom putea sa luptam pentru victorie in fiecare cursa” a declarat Rosberg pentru ziarul spaniol Marca.

Intrebat de ce nu este considerat un pretendent serios la titlu, asa cum e Alonso, Hamilton, Vettel, el declara: „pentru ca ceilalti sunt in echipe care au mai castigat titlul in timp ce eu sunt cu … suntem o echipa care creste. Daca vom putea castiga din nou lumea va incepe sa ne priveasca ca adevarati pretendenti”.

Reporterul a spus ca este curios ca in echipa care a oferit atatea rezultate prin Brawn si Schumacher, Rosberg este cel care este cel mai bine pozitionat acum. Rosberg a raspuns: „curios?! Am fost sigur ca pot obtine multe cu aceasta echipa, dar nu sunt fericit ca sunt in fata lui Michael. El a avut mai putin noroc decat am avut eu. Masina lui nu a ajuns la final in 4 curse in acest an desi in acest an el conduce foarte bine, mai bine decat in ceilalti ani.”

„Aceasta este diferenta in acest an fata de ceilalti. Inainte copiam si acuma inventam lucruri care merg foarte bine pentru noi. Ross este inca foarte destept” a spus Nico zambind. Intrebat daca la anul pot castiga titlul, el raspunde: „poate ca in acest an, suntem aproape, foarte aproape” a incheiat tot cu un zambet Rosberg.

Comentariu F1 Manager: din declaratia sa intelegem ca asteapta o inovatie care pusa pe masina ar putea sa aduca monopostului Mercedes multe beneficii. Il corectam pe Rosberg: Schumacher nu a incheiat 5 din cele 8 curse disputate pana in prezent, asta daca nu se refera doar la faptul ca masina a cedat de 4 ori, odata fiind coliziunea dintre Schumi si Senna.