Ross Brawn: De data asta regulile au fost schimbate complet diferit

Modificărea regulilor din 2021 a fost anunțată, iar echipele, piloții și fanii au avut timp să digere viitoarele schimbări. Dacă există și ecouri pozitive, pe de altă parte apar și îngrijorări legate de faptul că modificarea regulamentului este doar o „soluție rapidă” la problemele vremurilor actuale. Opinie pe care Ross Brawn nu o împărtășește, afirmând că modificarea regulilor a fost făcută cu accent pe viitor, care nu încearcă să repare trecutul.

„Am văzut de prea multe ori în trecut că modificările regulilor erau folosite pentru a îmbunătăți problemele temporare cu o soluție temporară. De data asta însă abordarea a fost complet diferită. Am mers în căutarea regulilor, le-am studiat cu atenție și am ascultat fanii. Poți avea cei mai buni piloți, mașinile cele mai rapide și avansate și cele mai frumoase circuite, dar nu ajungi nicăieri fără interesul fanilor”, a spus Brawn.

„Ne bucurăm să vedem cum au fost primite noile reguli, în special de către fani. Știm, de asemenea, că mai sunt încă multe de făcut pentru a regla totul până în 2021. Până atunci, fiecare poate construi pe noua bază a Formulei 1, cu care toată lumea a fost de acord. Nu există cale de întoarcere”, a adăugat Brown.