Ross Brawn, nerăbdător să lucreze cu Hamilton pe viitoarele reguli din F1

Ross Brawn a declarat că abia așteaptă să lucreze cu Lewis Hamilton pentru a modela viitorul campionatului, precizând că toate întâlnirile sunt programate pentru a obține o cât mai mare contribuție din partea piloților.

După ce a dominat Marele Premiu al Franței, Hamilton a criticat procesul de reglementări din F1, declarând că acestea nu sunt nici pe departe acolo unde ar trebui să fie după revizuirea regulilor pentru 2021. Hamilton, campion mondial de cinci ori, a participat la o întâlnire la FIA la începutul acestei luni, în urma căreia a fost finalizat noul set de reglementări din F1.

„Sunt fericit că Lewis și-a confirmat disponibilitatea de a-și aduce propria contribuție în următoarele luni și abia aștetptăm să colaborăm cu el, în special în fiecare dintre cele trei întâlniri programate. Suntem conștienți că în Formula 1 trebuie să se facă o schimbare importantă, dacă dorește să-și mențină poziția de unul dintre cele mai urmărite show-uri sportive din lume”, a declarat Ross Brown.

El a adăugat că F1 a învățat din greșelile trecutului și a subliniat că designul noului circuit din Vietnam reprezintă un efort deosebit pentru a promova „cursele spectaculoase”.