Ross Brawn: „noi l-am dezamăgit pe Michael”

Explicand absenta sa la cursa din Barcelona Ross Brawn a declarat: „marti inainte de cursa nu m-am simtit bine si mergand la doctor am stat o noapte in spital pentru unele teste. Cand m-am intors acasa am decis – la sfatul doctorilor – sa imi iau o pauza ca sa fiu sigur ca voi fi prezent la Monaco.”

Speculatiile legate de plecarea lui Schumacher din F1 dupa acest sezon datorita declaratiei lui Nick Fry in urma accidentului cu Senna au crescut in intensitate. Brawn insa declara: „multe au fost spuse si scrise, dar ar trebuii sa nu uitam ca noi, echipa l-am dezamagit in 3 din cele 5 curse de pana acum fiindca nu ne-am facut treaba pe care ar fi trebuit sa o facem. Trebuie sa prestam mai bine.”

El a adaugat: „am vazut adevarata calitate a lui Michael din nou in prima cursa, deci de aceea cred ca il vom vedea pe podium in acest an”.

Legat de posibila extindere a contractului el a spus: „cand timpul va sosi, vom sta impreuna de vorba despre viitor. Sunt sigur ca foarte curand va deveni evident in ce directie vom merge.”

Comentariu F1 Manager: si noi am fost asprii in analizele noastre cu Schumi si admitem ca fara el F1 ar pierde o anumita savoare si ne-ar place sa il vedem si dupa acest sezon in cursele de F1. Presiunea in Monaco asupra lui este totusi foarte mare, dar speram sa ii faca fata.