Sainz recunoaște: Încă nu am înțeles deplin monopostul Ferrari

În ciuda faptului că s-a bucurat de un prim sezon excelent cu echipa, Carlos Sainz spune că încă nu-și înțelege pe deplin monopostul Ferrari.

Spaniolul a impresionat plăcut în primul său an la Scuderia, cu o competiție strânsă cu coechipierul său, Charles Leclerc, fiind cu opt puncte și jumătate înaintea pilotului monegasc. Dintre toți piloții care au schimbat echipa între sezoanele din 2020 și 2021, Sainz a performat cel mai bine și s-a adaptat cel mai rapid la noile sale mașini.
Cu toate acestea, el a făcut câteva greșeli și a avut câteva ciocniri în timpul curselor.

Spaniolul recunoaște că încă nu se simte pe deplin confortabil în mașina sa și crede că sunt lucruri pe care încă nu le-a înțeles. ”Cred că ați văzut că încă nu sunt 100% confortabil cu mașina”, a spus el, citat de GPFans. „Din anumite motive, au existat câteva accidente care arată că încă nu înțeleg pe deplin mașina”.

Este puțin probabil ca Sainz să-și mai adauge un podium la următoarea cursă a sezonului, în Turcia. El va avea beneficia aici de motorul Ferrari actualizat, urmând, probabil, să primească o penalizare pe grilă.