Sauber spune că C31 este cea mai bună maşină din istoria echipei

Peter Sauber declara ca are cea mai buna masina din istoria companiei de Formula 1 Sauber. El admite ca trebuie sa imbunatateasca viteza in calificari.

„Este adevarat, trebuie sa imbunatatim calificarile. Pentru mine insa, rezultatul din Canada este mult mai valoros decat locul secund din Malaezia. Asta fiindca in Canada am avut parte de o cursa normala, fara ploaie, fara intervenita masinii de siguranta si singurul abandon din fata lui Perez a fost Schumacher” a declarat Peter Sauber.

El a mai adaugat: „repet, Hinwil a construit cea mai buna masina de cat noi am intrat in Formula 1 in 1993. 75%  din succes vine din zona aerodinamicii si acum noi am ajuns sa fim invidiati pentru majoritatea componentelor noastre.

Intrebat daca pilotii sai sunt un punct slab el a raspuns: „aceasta este o intrebare dificila. Kobayashi este un tip grozav. Imi place atitudinea lui si el va avea succes cu noi. Legat de Sergio, el este un tip rapid si care se pricepe sa menajeze pneurile. In al doilea an inca mai faci greseli, dar asta nu inseamna ca ne bucuram cand se intampla acestea.”

In incheiere a spus: „sa fim la o distanta mica fata de sagetile arginii (Mercedes) este un sentiment placut”.