Schumacher admite dezamagirea dupa rezultatul din Malaezia

Michael Schumacher admite ca este dezamagit sa obtina doar un singur punct in cursa din Malaezia, dupa ce a plecat de pe locul 3.

„Am fost atins in spate, am derapat si asta a marcat intreaga mea cursa. Dupe reinceperea cursei, ritmul nostru nu a fost asa departe, dar a fost asemanator cu a multor echipe, astfel ca nu am putut face depasiri. Avem mult de lucrat pentru a avea aceasi performanta in timpul cursei cu performanta pe care o avem in calificari. Dar sunt convins ca echipa deja lucreaza din greu pentru a gasi solutii. E greu de gasit solutii de la o cursa la alta, dar merg spre casa linistit ca vom putea lupta in cursele ce vor urma” a declarat Michael.

Rosberg vede si o parte pozitiva spunand ca pe pneurile usoare din ultima parte a cursei a reusit sa il invinga pe Button si la fel declara ca au mult de lucrat.

Aceasi dezamagire a aratat-o si Ross Brawn care numeste masina un „conundrum”. Un cuvant greu de explicat, dar in esenta spune ca taina, misterul legat de functionarea diferita a masinii in cursa si calificari poate fi aflat printr-un cuvant care are mai multe sensuri. Adica inca nu stie cum sa catalogheze problema pe care o au. Au in schimb 3 saptamani pana in China ca sa faca treaba rezolvata satisfacator.