Schumacher continuă să critice pneurile Pirelli

Pilotul echipei germane Mercedes continua sa critice pneurile Pirelli. Intr-un interviu acordat postului CNN el declara ca trebuie sa mergi pe aceste pneuri cu atata grija ca si cand ai calca pe oua.

“Cred ca pur si simplu ele au o contributie prea mare fiindca sunt asa de bolavicioase (peaky) si diferite incat nu te lasa sa mergi la limita, nici cu masina si nici cu tine insuti. Conducem ca si cand am merge pe oua ca sa nu degradam aceste pneuri. Altminteri, daca fortezi, ele nu te duc nicaieri, nu obtii nimic.”

El a fost sustinut in declaratia sa si de catre Martin Whitmarsh, a carui piloti se lupta de asemenea cu pneurile, Button fiind nevoit sa se retraga din cursa din Bahrain in urma unei intepaturi.

Masina Mercedes este mult mai competitiva in acest an si Michael spera sa obtina rezultate mult mai bune in cursele ce se vor desfasura.

„Avem o victorie. Eu am avut ghinion in cursa din China – altminteri am fi putut obtine o dubla fara indoiala – dar acest rezultat arata ca am facut un pas urias inainte daca tinem cont unde eram anul trecut. Fiindca anul trecut nu am obtinut ceea ce cautam. Cu noua generatie de masini Sagetile Argintii insa am avut succes in media si am reusit o victorie, deci sunt destul de increzator ca vom avea alte curse bune in care ne vom clasa pe podium si poate chiar pe cea mai inalta treapta a podiumului” a incheiat cel mai titrat pilot de Formula 1 din istorie.