Schumacher crede că o cursă pe un circuit umed ar favoriza echipa Mercedes

Michael Schumacher crede ca predictiile de vreme ploioasa anuntate pentru cursa de la Silverstone ar fi un bonus pentru echipa sa, in conditiile in care spera la un alt podium dupa cel obtinut in Valencia.

„Este cu siguranta o oportunitate, asta e clar. Pe ploaie este mai degraba o oportunitate pentru noi, decat daca am avea o cursa uscata. Daca ne amintim de Malaezia unde a fost ploaie, noi nu am aratat asa puternici, dar am inteles motivele pentru care nu am avut viteza asa cum am inteles in Australia in conditii de cursa uscata de ce nu am fost asa de puternici. Deci va fi o buna oportunitate sa ne dovedim noua insine ca am invatat si de aceea astept putina ploaie la mommentul potrivit” a declarat Michael Schumacher.

Legat de podiumul obtinut in cursa precedenta el declara: „normal ca dupa cateva curse lipsite de sansa, a fost un impuls placut pentru toata lumea, in special pentru cei care lucreaza la masina mea, si o oportunitate pentru ei de gusta sampania. De aceea nu am vrut sa stropesc prea mult din sampanie pe podium pentru a lasa ceva si pentru ei si am preferat ca ei sa o bea decat sa o risipesc. A fost un sentiment placut, in special in modul cum s-a petrecut, pentru ca lucrurile au aratat la un moment dat ca nu suntem in pozitia de a obtine un rezultat decent. Situatia insa s-au rasturnat si a mers in favoarea noastra. Pneurile au tinut si in acel moment a fost frumos sa prind piloti din urma si sa merg in fata pas cu pas” a declarat Schumacher.