Schumacher, mărturisire emoționantă: Aș da orice să vorbesc cu tata

Netflix va difuza un documentar despre fostul celebru pilot de Formula 1, Michael Schumacher.
„Pilot, idol, legendă” este titlul peliculei, care va rula pe marile ecrane începând cu 15 septembrie, și în care fiul său, Mick, care in acest sezon a condus pentru Haas, oferă o imagine nefardată asupra vieții personale a familiei Schumacher.

Situație nedreaptă

„Când privesc înapoi, imaginile care îmi vin în minte cu noi patru sunt cele în care eram foarte fericiți. Văd imagini cu noi alergând pe un kart prin țară sau cum călăream călărind ponei. Sunt multe momente pe care mi le amintesc cu bucurie”, povestește Mick.

Anul acesta s-au împlinit 8 ani de la accidentul suferit la schi în Alpi de Michael Schumacher, de 7 ori campion mondial în Formula 1. Recent, soția sa Corinna, și fiica, Gina, au anunțat că Netflix va difuza un documentar despre fostul pilot de Formula 1. „De la accident, experiențele și momentele atât de normale pentru o familie au dispărut. Nu mai e nimic ca înainte. Și, cred eu, este foarte nedrept”, a spus, emoționat, Schumacher.

Mick Schumacher mai spune că i-ar plăcea mai ales să vorbească cu tatăl său despre curse și Formula 1. „Cred că tata și cu mine ne-am înțelege diferit acum. Cred că am vorbi aceeași limbă, limba cursei cu motor. Și la asta mă tot gândesc. Mă gândesc la cât de grozav ar fi, la ce ar fi fost. Aș da orice să am asta”, s-a confesat fiul celui considerat de mulți drept cel mai mare pilot de Formula 1 din istorie.

 

Un comentariu

  1. Cel mai mare. Fara indoiala pentru mine. Cat a muncit la dezvotlarea masinii, nu muncesc toti piulotii de azi adunati la un loc. si filmul arata acest lucru. Acum pilotii fug la cea mai buna masina si echipa.

Comments are closed.