Schumacher mulțumit de noile îmbunătățiri aduse mașinii

Schumacher este multumit de modul in care s-a comportat masina cu noile inovatii aduse de inginerii sai in a doua zi de teste de la Mugello. Contrar primei zile in care Michael a putut face numai 5 tururi in dupa-amiaza avuta la dispozitie, astazi germanul a reusit sa parcurga 144 de tururi si spune ca informatiile tehnice obtinute sunt pretioase.

„Spre deosebire de ziua de ieri, astazi am fost in stare sa adunam o multime de date si astfel invatam tot mai mult si mai mult despre masina, ceea ce este un lucru incurajator. Desigur ca am testat si unele componente noi, despre care nu doresc sa dau detalii, dar este cu siguranta un lucru bun faptul ca am venit aici in acest moment al sezonului” a declarat germanul.

Apoi a adaugat: ” sunt bucuros cum lucrurile merg cu masina noastra si in echipa noastra si sunt convins ca avem o buna baza de lucru pentru ultima zi de teste care va fi maine.”

Intrebat despre comportamentul pneurilor pe care le-a criticat la sfarsitul marelui premiu din Bahrain el a raspuns: „muncim din greu la aceasta chestiune, dar pe acest circuit acestea nu reprezinta o problema”.