Schumacher reacționează după ce a fost dat afară de la Haas: Sunt foarte dezamăgit!

Pilotul german Mick Schumacher a reacționat după ce a pierdut locul în echipa Haas, în fața lui Nico Hulkenberg, pentru sezonul 2023.

Fiul septuplului campion mondial Michael Schumacher va fi înlocuit la Haas de un alt german, Nico Hulkenberg, care va face echipă cu danezul Kevin Magnussen în 2023, Schumacher pleacă după doar două sezoane la echipa Haas, pilotul german recunoscân că este profund „dezamăgit” că nu și-a prelungit contractul în F1. ”Aceasta va fi ultima mea cursă cu echipa Haas”, se arată în declarația lui Schumacher. ”Nu vreau să ascund faptul că sunt foarte dezamăgit de decizia de a nu mi se reînnoi contractul”, a continuat el.

Opțiunile lui Schumacher pentru sezonul viitor sunt limitate, cu excepția unor surprize care pot apărea de la Williams.

Au fost câteva accidente, dar m-am îmbunătăţit constant, am învăţat multe şi acum ştiu sigur că merit un loc în Formula 1. Subiectul este închis pentru mine. Eşecurile doar te fac mai puternic. În mine arde focul pentru Formula 1 şi voi lupta din greu pentru a mă întoarce pe grilă”, a spus pilotul german înaintea ultimei curse a sezonului, de duminică, la Abu Dhabi.

Ralf Schumacher, unchiul lui Mick, fost pilot de Formula 1, l-a criticat dur pe șeful Haas, Gunther Steiner, pentru tratamentul aplicat nepotului său. ”Întregul comportament nu poate fi explicat în mod normal, trebuie să fie ceva personal. Îi place foarte mult să fie în centrul atenției”, a declarat Ralf Schumacher, la Sky TV.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.