Schumacher si Rosberg vorbesc despre cursa din Bahrain

Schumacher si Rosberg sunt increzatori ca pot obtine un rezultat bun in cursa din Bahrain.

“Am amintiri placute din Bahrain. Am castigat cupa din Formula 3 Macao-Bahrain, campionatul GP2 si am terminat pe locul 7 la debutul in cariera mea din Formula 1 obtinand cel mai rapid tur al cursei” a declarat proaspatul castigator al cursei din Shanghai.

Apoi a adaugat “imi place mult de tot circuitul, necesita putina apasare aerodinamica cu multe viraje lente dar si cu unele viraje rapide. Circuitul este evident ca se potriveste masinii noastre dar este in acelasi timp provocator pentru noi sa vedem cum ne vom descurca cu pneurile si sa gasim setarea potrivita la masina tinand seama de faptul ca temperature va fi mult mai ridicata decat cea din China” a incheiat Rosberg.

Michael Schumacher este putin mai rezervat si spune “ dupa ce am avut experienta cursei din China, rezultatul obtinut ne-a dat tuturor o mare incredere si cu siguranta vom da tot ce putem ca sa repetam performanta obtinuta si in urmatoarele curse.”

“Oricum, cursele desfasurate pana acuma ne-au aratat ca nu poti fi sigur de nimic si faptul ca am avut 3 castigatori in 3 curse ne demonstreaza cat de incinsa este lupta intre echipe in acest an” a continuat campionul german, adaugand “dar, desi ma repet, este bine sa vedem ca suntem tot mai capabili sa luptam pentru primele pozitii si cu siguranta vom incerca sa transferam rimtul avut in cursa din China pe circuitul din Bahrain.”