Schumacher spune că nu este favorit pentru cursa din Valencia

Dupa afirmatia lui Ross Brawn cum ca Schumacher poate castiga cursa din Valencia, venita dupa declaratia lui Paul Hembery directorul Pirelli care spune ca Michael este favoritul circuitului spaniol, Schumacher mult mai realist spune ca aces lucru este mai mult decat optimist.

„Probabil ca ati vazut ce s-a intamplat in Montreal. Am considerat ca suntem pe un circuit bun pentru monopostul Mercedes si s-a dovedit ca acest nu lucru nu este intocmai. Deci este un semn de intrebare cum va fi acest circuit din Valencia pentru noi” a declarat Schumacher.

El a continuat : „in acest an nu cred ca este asa de simplu sa prezici si sa incerci sa intelegi de ce lucrurile merg bine. Pentru aceea sunt putin rezervat in a spune ca suntem intr-o pozitie puternica aici. Speram sa fim intr-o pozitie buna, dar sa sa spui ca putem obtine victoria este prea optimist din punctul meu de vedere tinand cont si de ceea ce am vazut in Cananda.”

„Natura circuitului permite o cursa buna totusi. Avem linii drepte lungi, avem aripa mobila (DRS), avem sistemul de recuperare a energiei (KERS) ceea ce ar trebuii sa permita depasirile. Si acestea combinate cu nesiguranta din 2012 – chit ca ne place sau nu – cine stie ce se poate intampla?” a incheiat germanul care spera desigur la o clasare buna la sfarsitul cursei din Valencia dupa ce a reusit sa adune doar 2 puncte in acest sezon si a incheiat doar doua curse din cele 7 disputate.