Senna crede că Williams va riposta

Williams a avut rezultate modeste si chiar dezamagitoare dupa cursa castigata din Barceloa, astfel ca acuma la reintoarcerea in Spania spera la un rezultat mai bun, chiar daca circuitul nu li se potriveste in acest moment.

„Cred ca pe acest tip de circuit nu suntem cei mai buni, dar speram ca la Monza vom avea un pachet bun. Dar atunci cand circuitul are viraje rapide ni se potriveste. Doar ca trebuie sa facem totul bine. Si acest lucru este foarte important fiindca si ceilalti incearca sa mearga inainte si sa dezvolte lucrurile. Stim ca avem o inovatie buna pentru Silverstone care este asteptata, dar niciodata nu se termina batalia de a inova si a dezvolta. Speram ca vom putea sari in fata celorlalte masini din nou si ca vom avea cateva curse inainte ca ele sa ne ajunga” a declarat Bruno Senna.

Williams a incercat o aripa spate mult mai agresiva in Canada care se potrivea mai bine cu conditiile circuitului, dar Senna declara ca nu este sigur de beneficiile sale prin prisma actiunii acesteia asupra pneurilor spate.

„Este greu de spus cu exactitate ce ar fi trebuit sa facem, dar uitandu-ne inapoi la cursa din Montreal, tinand cont si de temepratura, poate ca ar fi trebuit sa alergam cu alta aripa si sa avem putin mai multa apasare pentru a salva mai bine pneurile. Poate ca astfel am fi putut sa fortam mai mult, dar evident ca e usor sa spui asta dupa ce cursa a trecut” a mai declarat brazilianul.