Situația lui Hulkenberg arată că ceva nu funcționează corect în F1

Sebastian Vettel speră ca Nico Hulkenberg să revină în Formula 1 în 2021, fiind de părere că destinul conaționalului său arată că „ceva nu merge cum trebuie” în F1.

După cum se știe, Hulkenberg nu se va alinia pe grila de start din 2020, după ce nu a reușit să semneze un nou contract cu cei de la Renault, pierzându-și astfel locul în echipă. Pillotul german s-a orientat către Haas și Alfa Romeo pentru un loc în 2020, dar ambele echipe au ales să-și păstreze piloții actuali.

Vettel crede că e un semn că ceva merge prost în Formula 1, dacă un pilot de calibrul lui Hulkenberg rămâne pe dinafară. „Este într-adevăr ciudat, pentru că îl cunosc pe Nico de multă vreme, concurăm de când eram mici”, a comentat Vettel, considerând că faptul că un pilot ca Hulkenberg nu are un loc într-o echipă „este trist”.

„Acest lucru arată că ceva nu funcționează corect în F1. Sper că se va întoarce foarte curând. Are potențialul de a fi aici și nu vreau să fiu eu singurul pilot german în F1 prea mult timp”, declară Sebastian Vettel.