Ştiri din F1

Asociatia pilotilor din Formula 1 au criticat foarte dur modul de functionare al competitiei de Formula 1. Intr-un comunicat in care se spune ca a fost emis cu o larga majoritate de voturi si semnat de Button, Vettel si Wurz presedintele asociatiei, se precizeaza ca modul in care se iau deciziile este un mod ineficient, invechit si care nu ajuta sportul.

Lewis Hamilton este mirat de faptul ca Charlie Withing directorul tehinc al F1 l-a criticat ca nu vine la intalnire pilotilor. El a admis ca a lipsit la ultima si ca la care a fost a vorbit doar Vettel, asa ca prefera sa afle ce s-a discutat ulterior decat sa vina la aceste intalniri. Crede in continuare ca pilotii trebuie sa fie mai mult ascultati.

Nasul extrem de scurt la monopostului Williams cu care vor debuta in cursa din Bahrain va fi un impuls major pentru echipa si îi va ajuta in cresterea vitezei. Asta este cel putin parerea lui Valtteri Bottas care admite ca in calificarile de la Melbourne au fost departe de cei de la varf dar spune ca multe parti noi sunt asteptate pe monopost si are incredere ca vor avea un an bun.

MichaelSchumacherSebastianVettelF1Grand4FetXail5s0x

Jock Clear fostul inginer al echipei Mercedes care a lucrat si cu Michael Schumacher spune ca tot timpul marele campion mondial vorbea la superlativ de Sebastian Vettel. Venind la Ferrari s-a bucurat ca tot ceea ce a zis Michael despre Sebastian s-a adeverit si ca acesta este un om care motiveaza intreaga echipa si ca este atent la fiecare detaliu.

Noul sistem de calificari si care a nascut atatea controverse va fi folosit si in Bahrain in aceasi formula ca si in Australia. Desi se spunea initial ca se va trece pe sistemul valabil in 2015 sau ca se va pastra formatul cu eliminari in sesiunea 1 si 2 si ca doar in sesiunea 3 se va reveni, pana la urma se pare ca noul sistem va fi folosit si in Bahrain si apoi se vor trage concluziile de rigoare.

Fernando Alonso va avea parte de un motor nou in Bahrain in timp ce investigatiile asupra motorului folosit in Australia continua pentru a se vedea daca se poate folosi vreo componenta a unitatii de putere.

3 comentarii

  1. Post By daniel

    Cred ca ar trebui sa se treaca in regulament o exceptie referitor la motoare si alte componente care sint restrictionate ca si numar. Respectiv daca s-a stricat/distrus in urma unui accident sa nu i se treaca la motor utilizat deja.

    1. Post By Anakonda

      Te citesti dupa ce postezi dorintele?

  2. Post By Anakonda

    esti simpatic n am ce zice!

Comments are closed.