Ştiri pe scurt

Sebastian Vettel spune ca nu l-a facut prost pe Lewis Hamilton si ca impactul reducerii tolerantei motorului masinii Red Bull va fi 0 sau maxim 0,2s pe tur.

Hamilton spune ca nu renunta la lupta pentru titlu, ca este platit sa lupte pana la capat si ca daca ar renunta la lupta s-ar astepta sa fie concediat de catre echipa.

Ron Dennis spune ca e aproape sigur ca Hamilton va concura cu McLaren si in viitor si ca lumea are o impresie gresita despre relatia din cadrul echipei si ca aceasta este una buna si care nu are nici un motiv sa fie intrerupta dar ca problema se pune in felul urmator: „daca noi il angajam in continuare pe Lewis si nu invers„.

Felipe Massa a spus ca scopul lui ramane sa castige, sa invinga toti pilotii, dar data fiind situatia din clasament daca ar conduce o cursa si Alonso ar fi al doilea atunci ar sti ce are de facut si ca acest lucru l-ar face orice pilot profesionist. El a spus ca vrea sa ramana in Formula 1 dar ca nu vrea sa mearga la o echipa mica.

Luca di Montezemozolo presedinte Ferrari spune ca rivalii isi vor dubla eforturile acum sa il invinga pe Alonso si echipa Ferrari si ca este ingrijorat atata timp cat nu vor avea cea mai rapida masina.

Schumacher a dezvaluit ca problemele Mercedes sunt in principal atunci cand masina este grea, cand este incarcata cu multa benzina si ca nu stiu cauza acestui lucru 100%. Ross Brawn a spus acelasi lucru si a adaugat ca nici problema cu pneurile nu este pe deplin rezolvata, au facut imbunatatiri dar inca sunt aspri cu pneurile si cauta solutii de imbunatatire.

Jenson Button spune ca masina McLaren este acum mult mai rapida in conditii de pista uscata, desi admite ca mai sunt arii unde Red Bull si Ferrari sunt mai puternici, dar per ansamblu masina lor poate lupta cu cei din fata.