Ştiri pe scurt

Jackie Stewart spune ca ar fi o greseala din partea lui Sebastian Vettel sa mearga la Ferrari atata timp cat fortele sunt echilibrate si nu sunt diferente majore intre echipe.

Jenson Button spune ca intr-un univers paralel i-ar place sa mearga la Ferrari alaturi de Alonso. Niciodata sa nu spui niciodata dar el este sub contract in acest an si nu intelege de unde vin aceste speculatii legate de mutarea sa la Ferrari.

Lewis Hamilton a declarat ca Lotus va castiga cu siguranta cel putin o cursa in acest an si ca este posibil ca acest lucru sa se intample la Spa. Urmatoarea cursa de Formula 1 va avea loc in 2 Septembrie pe circuitul belgian de langa localitatea Spa, cursa la care F1 Manager va fi prezent.

Ross Brawn declara ca anul acesta Mercedes inca nu a aratat tot ce are mai bun si ca aceste lucruri vor urma in a doua parte a sezonului. El a spus ca Schumacher si Rosberg sunt piloti mai mult decat capabili de victorie si ca el ii doreste la echipa pe ambii si in anul care vine.

Reprezentantul pe partea de dezvoltare al circuitului de la Nurburing a declarat ca nu sunt bani pentru a platit taxa anuala perceputa de Formula One Management pentru disputarea cursei programate pentru la anul. El a mai spus ca in ciuda sprijinului acordat de guvernul local, banii nu ajung si pentru plata taxei. Daca se doreste ca la anul sa se alerge pe acest circuit atunci Bernie trebuie sa faca o taxa speciala sau chiar sa renunte la ea pentru anul 2013 a spus reprezentantul mentionat.