Ştiri pe scurt

Seful echipei McLaren Martin Withmarsh a declarat ca Lewis vrea sa stea in echipa. De unde stie acest lucru? Chiar de la campionul mondial din 2008 care i-a spus personal acest lucru.

Heikki Kovalainen a marturisit ca a primit oferte de la echipe de la jumatatea plutonului inainte de a semna cu Caterham, dar ca nu a avut nici o oferta de la vreo echipa de varf si a preferat sa mearga la o echipa noua decat sa semneze cu una de la jumatatea plutonului.

Jenson Button admite ca in 2012 pentru el a fost o lupta sa se inteleaga cu pneurile si ca la un moment dat a avut o abordare gresita care l-a dus mult inapoi dar spera ca acum este pe calea cea buna si ca in a doua parte a sezonului va fi mult mai performant.

Heinz-Harald Frentzen fostul pilot de Formula 1 care are 3 victorii in 160 de starturi in mari premii a spus ca nu revine in Formula 1 fiindca are 45 de ani si fiindca din cauza lui Schumacher si a prestatiei sale lamentabile nimeni nu mai are incredere in pilotii in varsta. Cel putin rautacios Frentzen dar intelegem ca strugurii sunt acrii.

Felipe Massa admite ca discutiile cu Ferrari pentru sezonul 2013 au inceput de mult timp dar ca situatia este neclara si ca nu s-a ajuns inca la nici o concluzie privind continuarea colaborarii.