Stiri pe scurt

Managementul pilotului Heikki Kovalainen ar fi facut o vizita la sediul echipei din Maranello potrivit unei televiziuni finlandeze. Nici echipa Ferrari si nici reprezentantii pilotului nu au dorit sa confirme sau sa infirme informatia. Insa Kovalainen ar putea fi pilotul potrivit pentru echipa italiana.

Michael Schumacher a spus ca „Sid Watkins a fost tot timpul langa tine cand a fost nevoie si imi amintesc de Silverstone 1999 cand el a fost imediat chiar langa mine dupa accidentul avut. Este o mare pierdere pentru Formula 1” la aflarea vestii ca cel care a fost „doctorul F1” a murit la varsta de 84 de ani.

Michael Schumacher a fost la Magny-Cours pentru a vedea cum decurg testele efectuate de tinerii piloti ai echipei Mercedes. Este evident ca Mercedes si Schumacher asteapta foarte mult de la noua evacuare si de la noul sistem DRS si spera ca incepand cu Singapore sa lupte pentru victorie.

Mark Webber a spus ca odata cu cresterea sigurantei in F1 pilotii au devenit tot mai agresivi si afirma ca intr-o zi norocul se va sfarsi referindu-se la faptul ca oricand se poate intampla o tragedie pe pista datorita stilului agresiv al tinerilor piloti.

Se speculeaza in presa internationala ca Fernando Alonso nu il doreste pe Sergio Perez la echipa Ferrari fiindca acesta ar putea fi mai mult decat un numar 2 pentru Alonso si ca l-ar amentina pe pilotul spaniol. Iar declaratia lui Luca di Montezemolo cum ca echipa il doreste pe Vettel din 2014 este considerata o fumigena cu care doreste sa inchida gura presei. Presa ce critica echipa fiindca nu are un al doilea pilot cu care ar putea obtine titlul constructorilor.

Presedintele echipei Force India, Vijay Mallya a spus ca doreste sa pastreze aceasi piloti la echipa sa si in 2013. Sigur ca doreste acum cand au aparut zvonuri care ii da plecati pe cei doi piloti la McLaren, Sauber sau Ferrari.