Stiri pe scurt

Flavio Briatore a spus ca ar trebui ca Ferrari sa il pastreze pe Massa la echipa. El a spus ca daca ne uitam in istorie vedem cum cupluri celebre Senna-Prost, Mansell-Prost, Alonso-Hamilton au costat atat echipa cat si pilotii. El a zis ca daca ar avea un pilot incet ar lua in echipa unul si mai incet si ca niciodata nu l-ar pune pe Vettel cu Alonso impreuna atata timp cat exista un singur titlu la piloti.

Kimi Raikkonen spune ca are afaceri de terminat in Singapore si ca desi detine acolo cel mai rapid tur de circuit nu a obtinut nici un punct avand un accident in 2008 cand se lupta pentru pozitia a 5-a. El spune ca a pierdut niste puncte in fata lui Alonso in Italia dar sa fi pe locul 3 in campionat si la un punct de locul 2 nu e rau. El spune ca Valencia a fost un circuit foarte bun pentru ei si nu vede de ce nu ar fi si Singapore la fel.

Toto Wollf a spus ca in urmatoarele saptamani echipa Williams va trebuii sa aleaga echipa de piloti pentru anul viitor si este sigur ca pilotul lor de rezerva Valteri Bottas va ajunge in Formula 1 dar intrebarea este daca cu cei de la Williams sau altii vor pune mana pe el. El este un investitor al echipei si de asemenea el il sustine financiar si pe tanarul pilot, actualmente rezerva la echipa dar ca nu se ocupa direct de managementul sau acest lucru ii revine lui Mika Hakikinen si lui Didier Coton.