Ştiri pe scurt

Reprezentantii circuitului din Melbourne au spus ca doresc sa prelungeasca intelegerea ce exista cu Formula One Management si dupa anul 2015 cand aceasta expira, dar numai in conditiile in care li se ofera o solutie mai avantajoasa. Cu alte cuvinte ei doresc sa plateasca o suma mai mica in fiecare an pentru gazduirea Marelui Premiu de Formula 1 din Australia.

Daniel Ricciardo a spus ca fiecare punct obtinut la Toro Rosso il ajuta in cariera sa de pilot si ca cele doua puncte obtinute in Singapore sunt ca si un mini-podium.

Helmut Marko consultantul Red Bull a declarat ca inamici de decenii, Ferrari si McLAren s-au aliat acum impotriva lor, a celor de la Red Bull si ca este interesat de vazut ce va fi in continuare.

Bernie Ecclestone nu se simte bine din nou. Procurorul german Thomas Steinkraus-Koch doreste sa il acuze oficial pe acesta de mituirea unui bancher. El a prezentat dovezile si rezultatele investigatiei catre avocatii lui Ecclestone si asteapta raspunsul acestora inainte de a oficializa acuzatia la adresa acestuia.

Felipe Massa a declarat ca semnarea unui nou contract cu echipa Ferrari este pe cale sa se intample si ca se afla foarte aproape de acest lucru, dar nu poate da un orizont de timp. Este evident ca urmatoarele doua curse ii vor hotara soarta la echipa Ferrari. Ii dorim bafta in Suzuka si Korea.

Niki Lauda a declarat ca Hamilton va ramane la McLaren, Felipe la Ferrari dar ca nu are nici o idee ce piloti va avea Mercedes in anul urmator.