Ştiri pe scurt

Mercedes lucreaza la o masina complet noua pentru anul 2013. „Masina prezenta pur si simplu nu este destul de rapida si lucram la un concept pentru o masina complet noua pentru anul viitor” a declarat Niki Lauda omul de legatura dintre Lewis Hamilton si echipa Mercedes. Acest lucru poate fi benefic dar poate fi si un dezastru, fiindca orice altceva decat o masina care castiga la anul va fi prea putin pentru Mercedes (n.t.).

Spaniolul Gene, pilotul de teste al echipei Ferrari a admis ca sunt un numar de imbunatatiri tehnice ale monopostului pentru cursa din India dar nu ar putea numi aceste inovatii ca fiind o mare revolutie, spera insa ca acestea vor ajuta totusi. „Sunt tot mai putine curse, deci facem totul ca sa terminam campionatul cu un singur punct mai mult decat locul 2.” Cotidianul Marca a spus ca aceste imbunatatiri ar trebuii sa ajute masina Ferrari sa fie mai rapida cu 0,2-0,4s pe tur. Niki Lauda a spus ca si Red Bull vin cu noi componente si daca acestea vor functiona corespunzator atunci va fi foarte dificil pentru Alonso.

Echipa Force India spera ca cursa de acasa sa le aduca puncte serioase in campionat si sa continue directia buna pe care au inceput sa mearga in ultimele curse in special prin pilotul Nico Hulkenberg.

Kimi Raikkonen spune ca el inca poate castiga titlul si invoca ceea ce s-a intamplat in anul 2007 cand a castigat in ultima cursa titlul terminand cu un punct in fata rivalilor sai Alonso si Hamilton.