Ştiri pe scurt

Sebastian Vettel se pregateste pentru cea de a 100 cursa din cariera sa in Formula 1 odata cu sosirea sa pe teritoriul Americii de Nord. Tinand cont de varsta sa de numai 25 de ani credem ca are sanse serioase sa depaseasca in cariera sa pragul stabilit de Rubens Barricello care detine recordul cu 326 de curse. Pentru acest lucru ar fi nevoie de inca 12 sezoane competitionale la care sa ia parte tanarul german.

Pirelli va oferi un set de pneuri suplimentar pentru primele antrenamente din ziua de Vineri ale cursei nord americane. Aceasta pentru a incuraja pilotii sa alerge la debutul cursei americane; circuitul fiind nou si pista foarte abraziva echipele gandind probabil un consum minim de pneuri. Acest set suplimentar ofera sansa sa vedem pilotii iesind pe pista dupa primele minute si nu dupa 30-40 de minute asa cum se intampla de obicei.

Specialisti spun ca Jules Bianchi a testat noi componente pentru masina Ferrari, componente ce vor fi oferite spaniolului Alonso in lupta sa pentru titlul. Se spune ca e vorba de o noua aripa spate si de un nou difuzor, fiind insa voci care sustin ca si multe alte componente au fost pregatite pentru cursa din America.

Vettel si-a cerut scuze pentru faptul ca a folosit cuvinte obscene in timpul interviului acordat lui David Coulthard cand s-a aflat pe podiumul din Abu Dhabi.